perjantai 22. maaliskuuta 2013

Viikon liikkumiset ja ostossaldo

Onpas ollut toiminnan täyteinen aamupäivä! Päätettiin eilen J:n kanssa, että tänään on siivouspv kun porukat kerta tulee huomenna, eli oon aamulla herännyt lenkille, pessyt pari koneellista pyykkiä, tiskannut ja järjestänyt keittiöön tilaa et saan meille kohta järjestettyä kahvihetken. Sitten kävin Helsingissä ostoksilla (toki kerkesin kiertää vain H&M ja Cubuksen koska äite soitti tietty just siellä) ja tukussa hakemassa hiustenlaitto juttuja äiten varalle (: Hairmailissa pääsinkin sitten ihan ylelliseen seuraan kun Adam Lambert päätti poiketa ostoksille ;D Oli muuten niin pipo silmillä ja aurinkolasit sisälläkin että (: Mutta ymmärtäähän sen. Tulee aina jotenkin outo olo kun törmää noin isoihin julkkiksiin, vaikka ihmisiähän nekin on niin silti.

Kaupasta lähti mukaan ihan peruspaitoja ja sitten kahdet shortsit, ei tarvii olla pitkillä housuilla koko lomaviikkoa, hah.

Ai niin.. ja kengät. En saisi ostaa enää enempää kenkiä. Mutta kun ne oli niin halvat.... Ei kun oikeasti, vain kympin!

Tukusta sitten ostelin kaikenlaisia värejä ja jauheita mitä tuun tarvitsemaan ;) Uudet saksetkin oli hakusessa, mutta valikoima ei ollut mikään paras joten jätin ostamatta tällä reissulla.

Bikini ostokset taas siirtyi lauantaille, äiti lupasi sponssata<3

Sitten se tän viikon liikuntapuoli!
Ma: Kuntosali
Ti: Aamulenkki 30 min + kuntosali
Ke: Kuntosali
To: Aamulenkki 30 min + kuntosali
Pe: Aamulenkki 45 min (tää on vähän niiko lepo :D)
Lauantaista tulee tulemaan lepo ja sunnuntaina vielä yritetään sit keretä salille pakkausten lomassa (:

Huh huh, saas nähdä kuinka paljon loman aikana tulee lipsuttua liikkumisista, salilla kun ei ainakaan voi käydä. Mutta oon sopinut itseni kanssa, että en aio stressata siellä mistään! Yksi viikko ei mun maailmaani kaada ja kesään on vielä aikaa loman jälkeenkin ;)

Ihanaa viikonloppua, toivottavasti siitä tulee yhtä hyvä kuin mulla! <3

2 kommenttia:

  1. Heippa! Uusi lukija ilmottautuu :) Löysin sun blogin ja tykästyin heti, ihanan pirtsakka! Kivaa lomaa sulle, nauti minunki puolesta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiva saada lukijoita! :) lupaan nauttia oikein kunnolla ja tuoda auringon mukanani! :)

    VastaaPoista