keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pitkä hiljaiselo ja megapostaus!

Heippa, täällä taas!

Enpäs edes muista koska on tullut kirjoiteltua viimeksi, on ollut niin paljon kaiken näköistä muuta oheistoimintaa. Viime viikko oli mun BC:hen kuuluva lepoviikko (3-4 täyslepoa), johon sisältyi myös tankkaus. Noh, otin tuon viikon viime viikolle, koska oltiin pidennetyllä viikonloppureissulla Hollannissa!

Hollantiin lähdettiin vaikeuksien kautta torstaina (meidän lentokenttätaksi meinasi ajaa kolarin, yksi seurueen jäsen "ei saa juoda enempää tai ette kukaan pääse koneeseen" (oli juonut 2 olutta) ja yhdellä jäsenellä oli ongelmia lippujen kanssa). Saavuttiin hyvin pilviseen ja sateiseen Hollantiin neljän aikoihin paikallista aikaa ja otettiin kallis lentokenttätaksi meidän hotellille. Hotelli oli aikas pieni ja nuhjuinen, mutta ihan hyvin me siellä viihdyttiin. Hotellihuone oli pieni, suihku tiputti jatkuvasti vettä, huoneeseen piti kiivetä kaksi kerrosta tappavan jyrkkiä portaita ja patteri vuosi, MUTTA sänky oli aivan ihana, ja sehän oli pääasia ;D

Siellä me sitten eleltiin Amsterdamissa neljä päivää, syöden ja juoden vähän liiankin hyvin (tankkauspäivästä tuli neljän päivän tankkaus kun ei vaan osannut lopettaa), shoppaillen ja perus turisteillen (museoita kiertäen ym.). Käveltyä ainakin tuli tosi tosi paljon. Hauskaa oli ja lähtisin uudestaan koska vaan. Ainoana miinuksena tosiaan nuo säät, vettä tuli joka päivä ja oli pirun kylmä!! Mullakin oli vaan yksi huppari mukana..
Lentokentällä

Maittavaa lentokoneruokaa?


Hotellihuone

Tappoportaita!

Kaupassa käynti oli HALPAA! 12-pack kokista, 5 breezeriä, kaksi pussia karkkia, sipsiä ja rizzloja=14 €

Hengailua Osis-kaiuttimien kanssa aamusta

Katukuvaa hotellin lähettyviltä, oltiin aika kaukana keskustasta


Vahamuseo


Maailman söpöimpiä kortsuja

Hotellihuonehengausta

OI NAM <3
Siinäpä vähän joitain kuvia reissun varrelta (: Amsterdam oli kyllä kiva kaupunki, vaikka tosi sokkeloinen ja loppujen lopuksi ei mikään kovin iso alue keskustaltaan. Toivottavasti saadaan pian varattua matka loppukesälle, matkustelu on kivaa (: Vaikka rahaa palaa niin että tilit menee miinukselle.

~

Viime viikon treenailut jäi tuon reissun takia kahteen salikertaan. Tällä viikolla en oo saanut aikaiseksi sitäkään vähää! Jotenkin ei vaan jaksa nousta aamulla sängystä, ruotuun palaaminen on vaikeaa.. Ja kun on kesä niin haluaisi syödä kaikkea ihanaa. Mutta ilmeisesti en osaa pysyä kohtuudessa.. Yritetään nyt edes juhannukseen asti näin tiukasti.

Siirryin takaisin SD:n ruokavalioon, koska BC:n ruokavaliolla + liikunnalla mun painossa,mitoissa tai kuvissa ei tapahtunut minkäänlaista muutosta kuudessa viikossa paitsi ehkä ylöspäin. Turhauttaa!! Lisäksi en saa tehtyä lenkkejä..Olin eilen illalla menossa lenkille töiden jälkeen, pääsin ehkä 500 metrin päähän kun ilmeisesti penikat ilmoittelu olemassa olostaan, ei muuta kun itku silmässä takaisin kotiin ja tänään aamulla sama homma.. Kyllä nyt vastustaa tää treenaus.. :< Vinkkejä noiden penikoiden kanssa? Tai treenimotivaation löytämisen?

Näihin tunnelmiin,
Tanja

4 kommenttia:

  1. Jos penikat on kipeenä, niin valitettavasti paras apukeino taitaa olla kunnon lepo. Kipu vaan pahenee, jos ärsytystä tulee liikaa. (Ite kärsin kipeistä penikoista USEIN)

    Saattaa olla penikat kipeenä Damissa tassuttelusta, ku ei varmaan ollu koko aikaa ihan parhaimmat kävelykengät jalassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla kengillä (semihyvät kävelykengät) mentiin koko reissu kyn tiesin et tulee käveltyä.. Mut hauskaa vaan et vaikka mä oon melkein joka pv käynyt lenkillä ennen reissua niin nyt sit tosta vihastuu :D

      Poista
  2. Mä sain kanssa penikat hullun kipeiksi Kööpenhaminan reissusta, kun tuli käveltyä ihan liikaa. Kylmägeeli auttoi jonkun verran ja eilinen spinni. Poljin tosi kevyillä vastuksilla ja rullaillen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin kokeilla tuota geeliä, on niin saamaton olo kun ei voi lenkkeillä! Kuntopyöriä ym taas inhoan yli kaiken.. Me kanssa tassuteltiin ympäriinsä tolla reissulla niin ilmeisesti se vaikuttaa näin paljon! :o

      Poista