sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikon saldo

Tänään oli taas punnituspäivä. Nyt keskiviikosta lähtien menty 100% BC:n ohjeilla ja viime sunnuntaista paino +300g, elikkäs 58,5. En anna tän kuitenkaan masentaa, sillä uskon ja toivon hartaasti, että kroppa vasta totuttelee tähän uuteen ruokavalioon. Huomaa kyllä naamastakin, että se totuttelee tähän proteiini ja rasvamäärään, tuntuu meinaan että olisi teini-ikä uudestaan naaman kukkimisesta päätellen :D Muuten kyllä tykkään tästä BC:stä enemmän runkona kuin Sd:stä, saa kerrankin syödä kunnolla ja naminami ruokia koko aika :D Plus treenit on ainakin vielä kivoja, katsotaan sitten 10 vk päästä onko mieli muuttunut!
Tässäpä vielä tän viikon treenausta:

Ma: lepo
Ti: aamulenkki + sali2
Ke: aamulenkki + sali1
To: aamulenkki + ulkotreeni
Pe: aamulenkki + sali2
La: lepo
Su: aamulenkki + sali2

Meillä on tänään J:n kanssa kuukausipäivä (ei mitään merkittäviä kuukausia, mutta kiva kerran kuussa pitää kunnon rakkauspäivä<3), joka ei tänään kyllä ole mennyt ihan mun suunnitelmien mukaan. Aamulenkin jälkeen paistoin J:lle sydänmunakkaan, tein kahvia ja puuroa, laitoin rakkauslaulut (joku 100 love songs cd-levy jota en oo koskaan ennen kuunnellut) soimaan keittiön radiosta ja puin kivat vaatteet päälle. Sitten odottelin että kello tulisi ihmisten aikaan (eli kymmeneen) ja menin herättämään J:n. Tää osoittautui kuitenkin huonoksi ideaksi, sillä se heräsi äkäisenä kuin ampiainen ja kommentit mun romantiikkayrityksille oli
"Miks sullon tollaset vaatteet?"(yritän olla romanttinen)
"Mikä toi on?" (munakas)
"Mitä ihmettä sä kuuntelet" (rakkauslauluja)
ja muutaman minuutin päästä "voiko tän musiikin laittaa pois, ei oo ihan mun juttu" (joo)

Tuloksena hyvin hiljainen aamupala :D

Lisäksi pitkin päivää on ollut pieniä epäonnistumisia vähän joka saralla (sali oli täynnä, niin että kiertoharjoittelu meinasi olla vähän hankalaa ja mun lounassalaatti meni pilalle). Toivon että tää ilta tästä paranisi, pitäisi vielä laitella vähän tuttavien hiuksia ja niitä ei ois hyvä feilata :D Lisäksi pitää valmistautua huomiseen ruotsin suulliseen tenttiin, jaiks! Siinäpä tää sunnuntai sitten meneekin..:P

Eilen oli muuten pitkästä aikaa sellainen lauantai ettei ollut mitään tekemistä. Pääsin töistä jo kolmelta ja mulla oli lepopäivä salilta+lenkkeilystä (uskokaa vaan, teki tiukkaa olla menemättä ja vaan löllyä sohvalla ja syödä!!). Ennen kuin aloitin tän elämäntaparemppailun niin käytiin viikonloppuisin paljon juhlimassa tai edes syömässä jossakin, ja nyt kun kumpaakaan ei voi oikein tehdä (tai voi tietyin rajoituksin) niin musta tuntuu ettei enää käydä missään. Aina kun ei viitsisi lähteä sinne leffaankaan. Onko jotain hyviä vinkkejä tällaisten lauantai-iltojen varalle kun toista menottaisi ja toista ei huvita baareilla ilman alkoholia? :P Kuulostanpa muuten alkoholistilta, hah.

Ensi viikonloppuna kuitenkin pidetään hauskaa ja lähdetään Tallinnaan porukoiden kanssa! Pe-su matka, buffetruokaa ja hotelliaamuisia, shoppailua ja laatuaikaa! Odotan odotan odotan!

Vielä muutama kuva teille parin päivän ajalta (:

Kullan aamupalaylläri mulle perjantaiaamuna<3

Protskulätty paistuu

Taivaallinen työpaikkalounas, savulohisalaatti ja kahvi<3

Meitsi ja lauantai työlook

2 kommenttia:

  1. Miten toi protskulätty tehään!? :D Haluisin kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli ihan niin helppo versio että siinä oli munanvalkuaista,vähän vettä ja suklaanmakuista protskujauhetta, steviaa ja kanelia (: Variaatioita varmaan sais monia! (:

      Poista