tiistai 19. maaliskuuta 2013

7 päivää!

Oi mikä keväinen tiistai täällä pk-seudulla onkaan, aurinko paistaa ja pakkasta on varmaan alle kymmenen astetta! Eilinen lumisade sai taas ajattelemaan ettei se tuu koskaan mutta pikku hiljaa!

Pikku hiljaa on laskenut myös mun paino, tänään aamulla (UNOHDIN, oikeasti miten voikin unohtaa, eilen käydä vaa'alla joten tein sen vasta tänään) -0,9 kg!! JES! Tää tuntuu entistä mahtavammalta, koska lauantaina olin vähän keilailemassa J:n ja ihanan ystäväni M:n kanssa joka oli Vaasasta asti matkustanut tänne. Siinä keilatessa nautittiin yhdet siiderit ja sen jälkeen Virgin Oilissa vielä toiset (+ kana-ceasar salaattia). Oli muuten pahaa salaattia.. :P

Lisäksi viime viikon treenit oli vähän miten oli, esim. tein vain kolme puolen tunnin aerobista (tekosyynä pakkanen ja väsymys) ja sunnuntain salitreeni oli kuin unessa kulkemista. Nyt oon kuitenkin taas virtaa täynnä! Tänään pitäisi vielä mennä käymässä salilla ja sitten loppu illaksi töihin. Töitä kyllä tällä viikolla onkin taas joka pv, puuh. Tuleepahan ainakin rahaa.

PS. 7 päivän päästä lennän kohti aurinkoa!! <3

Vielä jotain kuvia viime viikosta (:


Ihana, ihana neonpinkki paitatuttavuus<3

Bowling ja kännykkälaatu. J<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti