maanantai 1. syyskuuta 2014

Paluu menneisyyteen ja katsaus toiveikkaaseen tulevaisuuteen

Tän postauksen aloittaminenkin tuntuu vaikealta, mutta pakko se on myöntää. Olen taas onnistunut jojoilussa. Ylöspäin. En voi syyttää muuta kuin kolottavaa karkkihammasta ja pikku hiljaa tapahtunutta painon nousua, mutta ylhäällä se vaa'an lukema taas on.

Johtuu ehkä siitä, että kesä on mennyt kosteissa merkeissä enkä edes muista koska oon viimeksi kunnolla urheillut. Mutta nyt ajattelin taas aloittaa liikkumisen ja syömisten seurailun = muun muassa karkkilakon, joten päätin herättää myös blogin henkiin! Tiedän, että vaikeita aikoja tulee olemaan, mutta ehkä kirjoittaminen saa tsemppaamaan!

Muuten mun vuoteen (hirveetä kun onkin kauan siitä kun kirjoittelin! Lopetin sen varmaan samaan aikaan kuin "laihduttamisen", en vaan löytänyt enää mistä kirjoittaa. Tai en kehdannut myöntää sitä, että vaan möllötin sohvalla.) on mahtunut hirveästi kaikenlaista! Suurimpina muutoksina mainittakoon, että hankittiin ihana pieni hauvavauva, Miisu <3



Nyt siitäkin vaan on jo niin kauan, että Miisu täyttää vajaan 2 vk päästä vuoden! Miisu on siis staffordshirenbullterrieri narttu, ja maailman ihanin tapaus <3 Varmasti postaan Miisusta vielä ihan oman jutun näin synttärifiiliksissä (:

Toinen iso juttu! Mentiin kihloihin J:n kanssa viime joulukuussa! <3 J kosi ihan yllättäen ja olin ihan myyty <3 Niin kuin oon ollut jo monta vuotta..<3 Siitäkin lisää myöhemmin (:

No niin. Siinä siis pikaisimmat kuulumiset, ennen kuin suuntaan salille. Fiilikset on vähän ristiriitaiset, koska en tosiaan ole käynyt siellä piiiiitkään aikaan, tuntuu jotenkin turhauttavalta aloittaa "alusta" ja taas toisaalta hyvältä kohdata uudetvanhat haasteet. Joten ei muuta kuin töppöstä toisen eteen ja

Palaillaan!

x


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti