tiistai 9. syyskuuta 2014

Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko meni suhteellisen kivuttomasti! En nyt voi treenien osalta sanoa niin, mutta syömisten. Treenasin maanantaina ja tiistaina, samoina päivinä tein myös kunnon aamulenkit. Eli ei kauhean vahva suoritus, mutta alku kuitenkin. Syömisten suhteen arkipäivät meni hyvin, sitten viikonlopuksi lähdettiin Tampereelle mun veljen luokse. Lauantai menikin sitten loppupäivästä (light)siiderin juomiseen ja punnitse&säästä herkkujen syöntiin. Sovittiin siis J:n kanssa, että pidetään viikossa _yksi_ herkkupäivä, jos siltä tuntuu. Noooh.. sunnuntainakin sitten syötiin pähkinöitä BB:n varjolla. Mutta tällä hetkellä en ainakaan tunne huonoa omaa tuntoa siitä.

Oon nyt huomannut, ettei se kieltäytyminen taas olekaan niin vaikeaa, kun vaan syö muuten tarpeeksi. En siis joka päivä tarvikkaan sitä karkkipussia. Muutenkin luulen, että oon vaan tottunut napostelemaan. Toisinaan huomasin, että söin niitä hemmetin karkkikatu irttareita, vaikkei mun oikeasti tehnyt edes mieli. Noh, en silti voi sanoa ettenkö välillä haluaisi syödä niitä, haluaisin, myönnetään!

Otin tuossa myös mittanauha kaverini taas esille ja järkytin itseäni ihan kunnolla. Voiko nuo mitan luvut pitää paikkansa. Mutta ei se valehtele. Karu totuus iski taas päin. Mutta en lannistu. Ja ensimmäisen viikon saldo -1,5 kg :o Varmasti aika paljon nesteitä, mutta jippii! (:

Sovin myös itselleni välitavoitteita joilloin saan palkita itseäni, muulla kuin ruoalla. Eli uusilla tavaroilla, hoidoilla, hemmottelulla jne (: Kirjasin myös, miksi haluan tehdä tätä, miksi en halua jatkaa kuten aikaisemmin ja mitä haluan saavuttaa.

Näillä mennään, palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti