maanantai 25. helmikuuta 2013

Keväinen aamu ja extran aloitus

Viikonloppu oli ja meni. Takana laatuaikaa Tampereella, juhlimista ja häiden viettoa. Täytyy sanoa, että "tankkailtua" tuli kahtena päivänä, perjantaina oltiin pitämässä pieniä pre-partyjä kaverin luona Hervannassa ja tulihan siinä sitten valkovenäläisiä juotua enemmän kuin laki sallii (: Lauantaina sitten syöpöttelin ensin aamurahkat ja sitten myöhemmin hedelmäsalaattia. Päivää jatkettiin anoppilaan ja sieltä sitten Pispalan Pulteriin syömään. Oli kyllä ihanaa saada oikeaa ruokaa! Söin paistettua lohta tilliperunamuusilla ja sienikastikkeella. Taivaallista ja niin epäterveellistä.Iltaa jatkettiin biljardibaarin kautta takaisin anoppilaan, jossa menikin sitten aamuun asti. En edes tiedä kuinka monta Somersbyn omenasiideriä (<3) vedin illan aikana napaani. Irtokarkkeihin en sortunut, mutta keksejä söin yön aikana siiderien kanssa muutaman. Eli tankkaus koostui lähinnä alkoholista, mikä tietty on paha :P

Eilisen päivän olikin sitten NIIIIN turvonnut ja pöhöttynyt olo, että huh huh. Sellaista oloa en kyllä oo kaivannut tän alkuvuoden aikana, enkä kaipaa jatkossakaan!

Tän aamun aloitin taas aamulenkillä (n. 40 min) ja puurolla! Puuro maistui ihanalta! Ja saan sitä joka aamu, ainakin viikon ajan! Lenkin tekeminen aurinkoisessa kevätaamussa lintujen laulaessa kuulostaa ihanteelliselta, mutta viikon tauon jälkeen meinasi vähän tökkiä. Mutta kyllä sekin tästä taas lähtee! Illalla ajattelin vielä lähteä käymässä salilla, siitäkin on viikko kun viimeksi siellä käynyt.

Viikonlopun aikana ajattelin myös mun tavoitteita. Tänä aamuna punnitsin extran aloitus painon (mikä oli kohonnut kilon viime maanantaista, kiitos tankkaus) ja sen mukaan mun tavoitteeseen olisi nyt 5,8 kg. Kuulostaa pieneltä, mutta tiedän että se vaatii ihan sairaasti töitä! Ja kaiken lisäksi haluaisin kiinteän, "lihaksikkaan" kropan tän pullamössön tilalle (: Mutta mä aion kyllä tehdä tän projektin kunnolla, kun kerta oon aloittanutkin. Hitto vie.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti