keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Aurinko, oi aurinko!

Tuntuu, että ensimmäistä kertaa varmaan kahteen viikkoon taivaalla näkyi sellainen kummallisuus kuin aurinko! Tuntuu heti enemmän keväältä kun voi tehdä aamulenkin auringon paistaessa (edes pilvien lävitse) niin että asfaltti alkaa vähän pilkottaa. Oi tule jo kesä ja kärpäset<3 Lupaan ja vannon etten kertaakaan valita kuumuudesta, ötököistä, töiden paljoudesta, auringon kirkkaudesta, edes pienistä vesisateista jos kesä vain olisi jo täällä. Haluan valvoa kesäöitä, istua terassilla, ottaa auringoa, uida, käyttää sandaaleja ja aurinkolaseja..

Toivottavasti tää mun kesäkaipaus saa edes pientä helpotusta maaliskuussa. Olisi tarkoitus suunnata jonnekin ihanan lämpimään maahan viikoksi, itse matka vaan puuttuu :D Pikku juttuja. 

Se olisi kohta pian lähtö töihin. Mietin taas epätoivoissani, että olisin halunnut käydä vielä salilla tänään, mutta se tarkoittaisi sitä että oisin kotona vasta yhdentoista jälkeen (jos bussit edes liikkuu vielä silloin tähän suuntaan?) joten taitaa jäädä vasta perjantaille..

Odotan kyllä viikonloppuakin niin kuin kuuta nousevaa! Pääsen juhlistamaan veljen ja kaverin syntymäpäiviä ja anopin häitä. Täähän tarkoittaa tankkauspäivää aivan omilla ohjeilla ja alkoholilla, mutta olen yrittänyt ajatella että tipattoman tammikuun ja herkuttoman helmikuun päälle tää on ihan hyvä välivaihe! Täytyy vain katsoa ettei ala maistumaan irttikset ja mäkkäriruuat kun vähän maistelee ;P Oon vakaasti päättänyt että UFO shoteilla mennään, nam!

Ihanaa keskiviikkoa, Juttaa ja puolen vuoden superdieettiä odotellessa!

1 kommentti: