torstai 9. toukokuuta 2013

Hyvä päivä!

Ihanaa helatorstaita!

On kyllä ollut aivan huippu vapaapäivä, kerrankin. Ensinnäkin, eilen oli viimeinen koulupäivä ja viimeinen tentti tälle keväälle. Kyseessä oli matikantentti ja olin siitä ihan paniikissa, koska mulla oli sen Teneriffan reissun takia jäänyt monta oleellista tuntia käymättä.. Yhtäkkiä naamalle heitettiin diskonttaus ja korkolaskut ja meitsi oli ihan että wtf.. Ja kuten yleensä, lukemaan piti alkaa viime viikolla, eli hyvissä ajoin, mutta lukeminen jäikin ainoastaan viimeiseen iltaan. Eilen sitten hikoilin aamupäivän siellä tentissä ja tänään aamulla kävin katsomassa, joko tulokset olisi tulleet näkyville. Ja meinasin pudota penkiltä! Sain 5, siis minä 5, talousmatikasta?! :D Olis tehnyt mieli pomppia onnesta!

Muita ilon aiheita: nukuin tänään pitkään, melkein yhteentoista asti. Siitä sitten pomppasin pystyyn ja lähdin aamulenkille tuonne metsään pururadoille. Ihana metsän tuoksu, lintujen laulua, aurinkoa.. <3 Tuli hyvä fiilis (: Sitten rakkausaamupalarahkaa naamaan, J:n herättelyä ja salille lähtö. Olin ajatellut, että sali olisi suhteellisen tyhjä kun on helatorstai. Mutta mitä vielä! Se oli ihan täynnä porukkaa. Ei siellä mahtunut siis tekemään noita BC treenejä, joten ajattelin että "hitto, minähän vetäsen sitten ulkotreenin tuossa kaikkien keskellä!" ja niinpä sitten tein! Vähän vielä lisäksi vatsoja ja käsiä ja treeni oli done. Sitten lähdinkin ulos ja huomasin että täällä on t-paita keli ja koivuissa hiirenkorvia! Lisäksi J ehdotti, että lähdettäisiin ajelemaan tuolla pyörällä. Mun eka kerta kyydissä! Oli ihan sika pelottavaa ja ihanaa yhtä aikaa (: 

Kaikista suurin ilon aihe kuitenkin tänään oli vaaka!! 58,1 kg! Eli paino on VIHDOIN oikeasti laskusuuntainen! Vaikkakin säälittävät 100 grammaa siitä mitä paino on tässä alhaisimmillaan käväissyt, niin olisin voinut pomppia onnesta. Taas. Ja peilistä ennen aamulenkkiä näytti tältä:


Onko mahdollista että maharöllykkä kertymät järjestäytyy alla olevien säälittävien lihasten mukaan? Tällaisia fiksuja pohdintoja torstaille.. :D Tulipas sekavaa hehkutusta, oon vaan niin onnellinen, toivottavasti tekin ootte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti