tiistai 30. huhtikuuta 2013

Klara Vappen!

Hyvää vappua vaan itse kullekkin! Meitsin vappuaatto on mennyt töissä ja sen jälkeen treenatessa. Oon koko päivän pohtinut jaksanko mennä salille vaiko en, mutta noin vartti ennen kuin pääsin töistä niin totesin että "ei hitto, kyllä mä meen!" ja hyvä että menin, mahti fiilis!
Ennen treeniä vielä hehkeänä, treenin jälkeen ilme oli sama mutta meikit pitkin naamaa :D

Viikonloppuna oli (kertomattakin) mahtavaa (: Äitiä ja isää tulee nähtyä niin harvoin, että niiden kanssa on kiva viettää aikaa. Ja seuraavaksi sitten syntisiä tunnustuksia!
1. söin karkkia
2. join alkoholia
3. nautin molemmista

Tosiaan lähdettiin perjantai-iltana puoli kahdeksan laivalla kohti Tallinnaa, ja meillä oli sitten Buffetti varattuna. Koska mentiin niillä shuttle aluksilla, ne buffetit ei vastannut esim. ruotsin laivojen buffetteja, mutta hyvää oli! Tuli syötyä kuitenkin terveellisesti, ihania ihania erilaisia kaloja ja salaattia (: Jälkiruuaksi sitten hedelmäsalaattia ja pala jotain ä-lyt-tö-män hyvää hunajakaurakakkua (: Ja sitten muutama kuiva omppusiideri. Kun laiva saapui satamaan niin käveltiin meidän hotellille, joka oli Hotell Euroopa, suosittelen! Sijaitsee tosiaan mahtipaikalla, nordic centrumin vieressä, oli siisti ja kohtuu hintainen. (Plus namnam aamupala!) Hotellilla jatkettiin iltaa vielä hetki manssusiidereiden parissa hotellihuoneessa.

Aamulla kello herätti syömään aamupalaa kahdeksan aikaan. Buffetaamiaisella tuli nautittua kaurapuuroa, munakokkelia, kasviksia, hedelmiä ja kahvia. Siitä sitten suunnattiin äitin kanssa koko päivän kestävälle shoppailureissulle! Aika paljon aikaa kulutettiin Rocca al Mare nimisessä kauppakeskuksessa, joka on ihan siis tosi iso. Mukaan tarttui paljon kivoja kesävaatteita, joissa toivottavasti kehtaa kesällä esiintyä (:

Kun "kotiuduttiin" kauppakierrokselta treffattiin iskä ja J keskustassa. Kierrettiin sitten vielä muutama kauppa siinä keskustassa ja satamassa ja suunnattiin Amarilloon syömään. Listalla oli nachoja sekä kanaa ja bataattia (: Rakastuin kyllä tohon bataattiin, se oli mulle ihan uusi tuttavuus sekin (: Sieltä sitten mentiin hotellille ihastelemaan meidän ostoksia ja jatkettiin iltaa skumpan ja karkkien merkeissä. Illalla päätettiin vielä lähteä Tallinnan yöelämään, koska porukat ei ollut siellä koskaan käyneet baareissa. Ilta jatkuikin sitten myöhään aamuun jatkojen merkeissä..:D Mutta baarissa löysin ehdottomasti mun ja äidin uuden lempparishotin!! Ja mä en oikeasti ole mikään shottien ystävä (jos mustikkashotteja ei lasketa) mutta ai, että ne oli nam! Shotin nimi oli ilmeisesti "juustokakku" ja siihen tuli kermalikööriä, omenalikööriä ja ananasmehua. Ei kuulosta hääppöiseltä mutta kokeilkaapa joskus (:
La-su aamuyö
Sunnuntaina sitten lähdettiin 10.30 laivalla kaikkine kantamuksinemme takaisin Suomeen. Tosiaan hauska reissu oli, eikä tuo vapaasti syöminen ja juominen edes kovasti morkkista, koska reissua oli suunniteltu niin pitkään (: Ja nyt taas jaksaa ;)

Reissun jälkeistä painoa en oo katsonut, koska tietenkin se on koholla, katsellaan sitten sunnuntaina uudemman kerran ;) Tänään viettelen alkoholitonta vappua yksin kotona oleillen, ruodussa taas ja kohti kesäkuntoa! Älkääkä moralisoiko, muuten voi olla että se morkkis tulee jostakin ;p

Perjantaina ennen lähtöä

Perjantain välipala<3

Vappuaaton työlook


Naminami kanasalaattia!

Mun vappukuohuvat ;)
Nyt alankin sitten pian pohtimaan mitä söisin iltapalaksi (: Olin jo päättänyt, että syön rahkaa, mutta sitten törmäsin tuohon perjantain lättykuvaan ja rupesinkin taas himoitsemaan niitä! Voi tätä valintojen maailmaa. Joka tapauksessa, hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti